28 Ocak 2008 Pazartesi

Etimek Tatlısı

Malzemeler:
1 paket tuzsuz etimek
şerbeti için:
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
Muhallebisi için:
5 çorba kaşığı pirinç unu
1lt süt
2 kahve fıncanı toz şeker
Üstü için:
1 paket sade krem şanti
fındık
Hindistan cevizi
Yapılışı:
Etimekleri borcama dizin.üzerine 2 bardak su ve toz şekerle yaptığınız şerbeti dökün.Muhallebiyide üzerine döküp soğumasını bekleyin .Soğuduktan sonra krem şantiyi bir bardak sütle çırpın katılaşınca üzerine dökün.Hindistan cevizi ve fındık ile servis yapın.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Ellerinize sağlık, tariflerinizi çok beğendim. Hepsini en kısa zamanda deniycem. Bize böyle güzel ve pratik tarifler verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Yeni tariflerinizi dört gözle bekliyorum.